onsdag 25 augusti 2010

Musik...

Måste alltid lyssna på musik när jag är ute själv. Blir tokig annars. Haha! Det är så skönt att bara koppla in hörlurarna och slå på ipoden, sen är det bara att shake your bootie..! Haha!! Skämt och sido, man slipper allt muller, alla kommentarer, man kan koppla bort sig från omvärlden en stund. Det är något man inte kan göra särskilt ofta efter att man har fått 2 barn. Man har sällan tid bara för sig själv, bara få slappna av lite.
Har lite blandat i min musikbox.. Allt från dagens hetaste till raegge och t.o.m hör och häpna.. Aqua!!! Hur många åt sen var inte det?! Så underbart att höra lite nostalgi ibland..

Nu är jag snart framme vid körskolan. Har gått av tåget vid tekniska och går nu upp för rulltrappan. Solen skinner och man känner att hösten är på gång. Det är inte samma värme längre och man ser en massa ungdomar som springer till KTH. Men det är härligt. Håller med min Lotta om att hösten verkligen kan få komma nu. Det är en lite magisk årstid, saker och ting ändrar färger, det blir mörkare.. Man kryper upp i soffan med tända ljus och en filt och bara myser.. Hihi..
Välkommen hösten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar